45+ Loopbaanorientatie Coaching


De subsidiepot van de overheid voor dit programma voor 2019 is uitgeput. Het is momenteel niet duidelijk of dit programma in 2020 opnieuw ter beschikking komt en, indien ja, tegen welke voorwaarden. Als je op korte termijn zo een traject bij mij wilt volgen, zal je het toch zelf moeten betalen.

Je bent 45+ en hebt betaald werk. Je zit je af te vragen: “Wil (en kan) ik dit werk doen tot aan mijn pensioen? Heb ik daar zin in? Of zou ik liever iets anders willen doen? Maar wat dan? Wat wil ik eigenlijk? Is het daar nu tijd voor? En kan ik dat dan?”

Ik kan je nu tijdelijk een bijzonder aanbod doen: een gratis ontwikkeladviestraject t.w.v. €600. Dat zijn twee sessies van circa 2 uur of vier sessies van circa 1 uur. Ook voor eenpitters! Daarmee ideaal voor mensen die wel support kunnen gebruiken maar aanhikken tegen de kosten van een goede coach.

Ik ga je in dit gesubsidieerde traject ondersteunen op je loopbaan te reflecteren en een reëel beeld van jouw toekomstperspectief in je huidige werk te krijgen. Zo kun je bewuster de regie nemen over je toekomstige loopbaan. En de kans op toekomstige (langdurige) werkloosheid verkleinen.

Als bijzonderheid bied ik tijdens het traject de mogelijkheid systemisch werk methodes toe te passen, indien van toegevoegde waarde.

De sessies zullen in mijn coachingspraktijk in Almere zijn.

Heb je zo een traject momenteel niet zelf nodig? Maar iemand in je netwerk mogelijk wel? Wil je dan mijn aanbod doorsturen en/of sharen?

Hier vind je informatie over dit programma direct van de Rijksoverheid. Dit coachingstraject is voor jou helemaal gratis. Ook hoef je verder niets te regelen, dat doe ik voor jou. Het enige wat je nog rest te doen, is mij te bellen of te mailen.